Har Israel allerede ødelagt Irans atom-infrastruktur?

“WikiLeaks” fortsætter med at afsløre hemmeligheder – og idag er det, at israelske commando-soldater og kurdiske krigere allerede ifjor skal have ødelagt nogle iranske atom-installationer.Afsløringen forekommer nærmest som “science fiction” overført til virkeligheden, og idag vil “WikiLeak”s grundlægger, Julian Assange, afholde en pressekonference i London, hvor han vil afsløre nye detaljer om e-mails fra en amerikansk efterretnings-analyse organisation ved navn Stratfor.

“WikiLeak”s oplyser, at det har skaffet sig over fem millioner e-mails frembragt af Stratfors hovedkvarter i Texas fra 2004 indtil 2011. Skønt organisationen ikke præciserer kilden for disse e-mails, har Stratfor allerede offentliggjort, at det var målet for en anonym hacker-gruppe.

I en af disse e-mails fra november 2011 har Strafor omtalt en eksplosion på en iransk missilbase nær Teheran, og at Israel “skal have ødelagt hele den iranske atom-infrastruktur på jorden for nogen tid siden”.

Nogle Stratfor analytikere mener, at Israel har sendt commando-soldater ind i Iran, muligvis ved hjælp af kurdiske krigere eller iranske jøder, som havde immigreret til Israel for at udføre disse operationer.

Hvis denne historie står til troende om ødelæggende slag mod Irans atomprogram, hvordan kan det så være – spørger mange – at Israel angiveligt skal have stået bag attentater mod ledere af det iranske atomprogram, når dette allerede forlængst var ramt?

Mysteriet fortsætter.