Kristelig Handicapforening mangler beboere til nye bofællesskaber

Nye bofællesskaber åbner snart i Vamdrup og Hvam. Kristelig Handicapforening (KH) vil meget gerne i kontakt med flere, som ønsker at bo i et kristent bofællesskab for handicappede.

– Foreningen har tre nye bofællesskaber på vej, og der mangler beboere på Sydhjørnet i Vamdrup og Hjertebo i Hvam, fortæller Rikke Thomassen, som er kommunikations-medarbejder i foreningen.
– De første beboere flytter ind på Sydhjørnet i marts 2012. Målgruppen er mennesker med Aspergers Syndrom eller andre med brug for samme type støtte.
Hjertebo forventer at de første beboere flytter ind til august 2012. Målgruppen er handicappede, som primært er psykisk udviklingshæmmede.
– Kontakt foreningen, hvis du selv er – eller kender nogen som er – interesseret i at flytte ind i et kristent bofællesskab. Eller læs mere på k-h.dk, opfordrer Rikke Thomassen.
Kristelig Handicapforening har otte bofællesskaber – og nu tre nye på vej. I bofællesskaberne er der trygge rammer til at trives og udvikles som hele mennesker. Beboerne har hver deres lejlighed med køkken og bad; man laver mad sammen i fællesskab og spiser sammen.
Der holdes andagt sammen med beboerne hver dag, og der er mange andre fælles aktiviteter – både i og uden for bofællesskabet.
Henri
.