Hvad skal vi med påsken?

Sam Alberrys bog er en påmindelse om, at opstandelsen – og korsfæstelsen – må tages (mere) alvorligt.”Den tomme grav minder os om, at vi er nødt til at tage Kristus alvorligt”, skriver Sam Alberry i bogen Kristus er opstanden! – og hvad så?
Bogen er en teologisk gennemgang af omstændighederne ved Jesu opstandelse og de bibeltekster, der taler om denne vigtige begivenhed, og den vidner om, at vi som kristne må tage opstandelsen alvorligt. ”Han forlod ikke graven for at blive sat hen i et hjørne, men for at indtage sin trone i Himlen.”
Opstandelsen skal ses på baggrund af korsfæstelsen, hvor Jesus bar al verdens synd. ”Hvis vi kommer i tvivl om, hvorvidt korset gjorde sin gerning, skal vi blot se på opstandelsen. Der forsvinder usikkerheden. Betalingen er gennemført. Offeret godkendt og modtaget. Han er virkelig vores redningsmand.”
Bogen er også en skildring af konsekvensen af Jesu død og opstandelse, muligheden for at få et helt nyt liv, opleve en forvandling og få en ny livsstil, fordi vi, når vi tager imod Jesus, bliver oprejst med ham. Vores liv med Kristus, som skyldes Jesu død og opstandelse, skildres fra mange vinkler i bogen – også i forhold til mission.
Bogen er velskrevet. Den retter sig først og fremmest til mennesker, der allerede er kristne, men vil også kunne bruges i en studiegruppe, hvor kristne og ikke-kristne mødes.

Sam Alberry:
Kristus er opstanden!
– og hvad så?
203 sider • 149,95 kr. • Lohse