Stig Rossen synger mellem fiskekasser ved gudstjeneste

I år bliver der brug for ekstra mange fiskekasser i auktionshallen i Hvide Sande Grundlovsdag den 5. juni. For da kommer den folkekære sanger Stig Rossen til Grundlovsgudstjenesten.
Traditionen tro indrettes auktionshallen til et stort kirkerum, hvor fiskekasser sættes op i lange rækker og baner som farverige – og ganske funktionelle kirkebænke. På samme måde bygges alteret op af fiskekasser med fiskenet som alterdug.
Som et ekstra indslag vil musicalsanger Stig Rossen synge nogle sange, hvoraf den ene vil blive brugt som inspiration for dagens prædiken: ”You Raise Me Up!”
Derudover vil ”Klittens Tenorer” og Helligåndskirkens kor medvirke sammen med kirkens organist, Anne-Marie Hjelm. Efter gudstjenesten vil Stig Rossen holde koncert på Sømandshjemmet sammen med sin pianist.