600 ventes til Israels-stævne på Djursland

Ordet & Israel holder stort sommerstævne i Fjellerup, hvor der er en messiansk gæst.Der forventes omkring 600 deltagere i alle aldre hen over weekenden til bevægelsen Ordet & Israels sommerstævne i Fjellerup på Djursland.
Sommerstævnets israelske gæst er i år Erez Soref, som er én af lederne i den messianske bevægelse i Israel. Den tror, at Jesus er den Messias, som jøderne stadig venter på.
Erez Soref er præsident for ”Israel College of the Bible”, det eneste akkrediterede messianske uddannelsessted i Israel.
Han er opvokset i en sekulær jødisk familie i Israel og kom til tro på Jesus i Europa. Erez har tidligere gæstet Ordet & Israels sommerstævne, hvor man glæder sig over igen at få mulighed for at lytte til hans undervisning og trække på hans indgående kendskab til den messianske bevægelse i Israel.
Erez Soref holder også et seminar om: Jesu messianske tegn og undere. Blandt de øvrige seminarholdere er formand, Jan Frost, der taler om: Profeten Esajas og hans budskab.
Ole Andersen taler om: Jødiske retninger på Jesu tid. Poul Arne Nyborg om: Jøder og hedninger i Apostlenes Gerninger. Og Udfordringens redaktør Henri Nissen står for en workshop om medierne: »Bland dig i debatten om Israel«.
Bodil