Danske talere på global konference

Konference samler flere hundrede ledere fra kirker, organisationer og erhvervsliv i København.
Morten Thomsen Højsgaard og Rie Skårhøj er ”live-talere” ved Willow Creeks lederkonference i København den 26. og 27. oktober. Og der er penge at spare ved tilmelding inden 1. juli.

Morten Højsgaard og Rie Skårhøj

Morten Thomsen Højsgaard er kendt som kirkeredaktør, generalsekretær, programvært i tv og forfatter til en bog om ”google-buddhisme”. Han vil tale om den nye privatreligiøsitet i Danmark og lægge op til debat med tre præster.
Rikke Skårhøj har skrevet en bog om rekruttering og pleje af frivillige, bygget på en undersøgelse blandt danske hjælpeorganisationer. Hun vil give nøgler til udvikling af en frivilligkultur i kirker og organisationer.
Lederkonferencen Global Leadership Summit transmitteres fra megakirken Willow Creek Community Church og samler 80.000 kirkeledere fordelt på 450 byer i 85 lande. I Danmark holdes konferencen i Københavns Kulturcenter.
Online tilmelding inden 1. juli udløser 30 procents rabat.