Fantastisk melodisk rock

Jeg er blevet utrolig positivt overrasket over dette nye band. Jeg startede med at lytte til det, med en ny skepsis, da man har sine favorit-lovsangere, og for mit vedkommende er det svært at trænge igennem med noget nyt banebrydende lovsang. ”Bellarive” slipper dog utrolig godt fra det med deres første plade, ”The Heartbeat”.
Bandet blev dannet i 2009 i Orlando, Florida. Forsanger Sean Curran oplyser på deres hjemmeside, at musik og ånd hænger meget sammen i deres lovsangsudtryk.
Bandets stil er meget melodisk, hvilket kommer til udtryk gennem hele deres plade. De formår at skabe en helt fantastisk energi i nummeret ”Taste of eternity”, hvilket virkelig er blevet en ørehænger, da man hurtigt fanger sangen, og der er så utrolig meget energi i sangen.
De har dog også mere intense numre. ”Tendons (The release)” blev jeg meget rørt over – denne hudløse, ærlige råben efter Gud!
Alt i alt er der ikke meget dårligt at sige om denne plade. Er virkelig blevet positivt overrasket over, hvor godt pladen er skruet sammen, og hvordan de rammer nutidens lovsang og alligevel skiller sig ud i genren.
De prøver grænser af, for hvad man kan inden for lovsang. Hvis man skulle sætte en finger på, hvad man måske skulle have været opmærksom på, kunne det være, at man bliver lidt træt af synth og klaver, der kører i baggrunden i stort set alle sangene.
Dog synes jeg, at det bliver overskygget af deres energi og deres stil langt hen ad vejen.
Filip Simonsen