Værktøj til at lede og løse konflikter

Lær at administrere din indflydelse og tage konflikterne i opløbet. Global Leadership Summit i København den 26. og 27. oktober er et must for ledere. Få rabat ved tilmelding inden den 15. september.
– Alle kirker og organisationer oplever konflikter af og til og i større eller mindre grad. Det vigtige er at tage sig af konflikten, før den eskalerer. På GLS får vi konkrete eksempler på små og store konflikter, og vi får mange gode pointer i konflikthåndtering. Det være sig konflikter person til person eller nation til nation, lover Søren Würtz. Han er formand for Willow Creek Danmark, der arrangerer konferencen i Københavns Kulturcenter på Drejervej i Nordvestkvarteret den 26. og 27. oktober.
På talerlisten er bl.a. tidligere udenrigsminister Condoleezza Rice og ledelsesforsker Jim Collins.