Andagtsbog fra de gode gamle dage

25 år efter den første udgivelse kommer Victor, Sofia og alle de andre til butikker, kirkelige børneklubber og søndagsskoler.Den oprindelige titel var Med Jesus i familien, men den gennemreviderede version har revideringen til trods umiskendelige træk fra de gode gamle dage.
Vi følger i korte stykker, med en blanding af genfortalte bibelhistorier, små stemningsbilleder og situationer fra en helt almindelig kristen familie, den kirkelige kalender. Det er en klassisk andagtsbog med et lille bibelcitat, en historie og dens udlægning og til sidst et par spørgsmål til refleksion.
Teksterne og pointerne er velkendte, men også velvalgte. Man kan altså uden videre tage et stykke til familieandagten, eller hvor man ellers har glæde af et kort ord til dagen. Alt i alt er det en fin lille bog, lidt kedelig i omslag, men udmærket indhold.
Josua Christensen

Bente Graugaard Nielsen:
Victor, Sofia og alle de andre
– en børne- og familieandagtsbog
sider • 299,95 kr.
Lohse