Voldsom kirkevækst i Holbæk

– Vi er blevet rigtig gode til at tage imod nye mennesker, siger Finn Günther fra Baptistkirken i Holbæk.
Holbæks baptistmenighed Kløvermarkskirken er vokset utrolig meget siden 2009, hvor der var 98 medlemmer i kirken, til i dag, hvor de har rundet 140 medlemmer. Det er en stigning på 41 pct. på kun 3 år! De 140 medlemmer kommer fra 18 forskellige nationaliteter.
Det hele startede, da menigheden besluttede sig for at se på det positive, de mange ressourcer og tro på mulighederne i stedet for at fokusere på problemerne. Til dagligt er der mange aktiviteter i kirken som fællesspisning hver onsdag, Åben kirke, strikkeklub og meget mere. En familie kører hele vejen fra Slagelse – en tur på halvanden time frem og tilbage søndag efter søndag, for at være med til gudstjeneste.
Ida Pahus