21 sårede efter terrorangreb mod bus i Tel Aviv

Mange i Israel var oppe i nat for at følge, om der var opnået våbenhvile mellem Hamas og Israel under forhandlingerne i Cairo, men parterne var her til morgen stadig langt fra hinanden, og der opnåedes intet resultat. Idag fortsætter forhandlingerne imidlertid.
Imens slås man videre. I flere israelske byer lød imorges “Rød farve” luftalarmen om raketter på vej fra Gaza-striben.

De to raketter, der blev afskudt mod Jerusalem igår, ramte nær en arabisk landsby og en bosætterby i udkanten af byen.

Mens parterne fortsætter med at ramme hinanden, var der idag et terroristangreb mod en bus i Tel Aviv, hvorved omkring 21 passagerer blev såret, heraf flere alvorligt.

Det menes, at en mand – eller muligvis en kvinde – var steget op i bussen, havde lagt en pakke på et sæde og steg af bussen og forsvandt. Han/hun eftersøges nu af politiet.
Det er relativt længe siden, der sidst har været et sådant angreb i Tel Aviv. Det fandt sted på den fashionable Shaul Hameleh-gade i centrum af byen, nær den svenske og danske ambassade og Tel Aviv Museet.

En mand er blevet arresteret nær Diamant Handelscentret i bydelen Ramar Gan, nær stedet hvor bussen blev angrebet. Politiet undersøger, om han har været involveret i attentatet på den mondæne Shaul Hameleh-gade