En 6 årig pige fortæller om Jesu fødsel

”Jeg ser på Jesus-barnet. Og så sker det: Han ser på mig! Som om han kender mig! Som om han siger: Jeg er jo lige her.”
Sådan fortæller en 6-årig pige om sine oplevelser julenat i Bethlehem. Hun fortæller for jævnaldrende børn om, hvad hun oplevede den nat. Hendes mor ejer et hotel i Bethlehem, og det er der, Maria og Josef får plads i stalden.
Unitas Forlag har udgivet et lille hæfte på bare 20 sider. Iben Krogsdal har her ladet den lille pige fortælle om sine oplevelser julenat og vi får juleevangeliet på en helt ny måde, en spændende måde, som vil kunne fange børn i 4-6 årsalderen. Og så er den rigtigt flot illustreret af Lotte Kjøller.
Jeg kunne virkelig ønske mig, at rigtigt mange børn ville få den som i julekalendergave i år. De fortjener det.

Iben Krogsdal:
Han kom om natten
Illustreret af Lotte Kjøler
20 sider, kr…..
Unitas