Kirkejournalist udgiver julekalender for voksne

Bo Nygaard Larsen har mange jern i ilden. Han er journalist for Roskilde Stift og flere kirkelige organisationer. Samtidig er han fast klummeskriver på den lokale Solrød Avis. Nu udkommer 24 af klummer som julekalender for voksne.Borgmester Niels Emil Hörup skriver forordet, og overskuddet går til menighedsplejen i Solrød og Jersie. Udgiver er Solrød Avis Lokal Avisen
Bo Nygaard Larsen er journalist, forfatter, debattør og webredaktør. Han arbejder freelance for Roskilde Stift, Danske Sømands- og Udlandskirker, Foreningen af Præliminære Organister og hans navn dukker ofte op ved artikler for Bibelselskabet og Kristeligt Dagblad.
Det er ikke første gang Bo Nygaard Larsen udkommer som forfatter. Han har blandt andet skrevet romanerne Sodoma og Det ingen ved, samt Himmelgrus – portræt af ti moderne salmedigtere.
/sl