Indiske kristne indstiller møder

I landsbyen Tamsai i Indien har hinduer flere gange overfaldet kristne. Nu tør de ikke længere mødes i deres kirke.

Hinduer har truet de kristne i landsbyen Tamsai til at holde deres møder i hjemmene i stedet for i kirken.

– De rev bibler i stykker, smadrede musikinstrumenter og begyndte at slå løs på os, fortæller et medlem af menigheden.
En katolsk menneskerettighedsgruppe kontaktede indenrigsministeren, som derefter sørgede for, at menigheden kunne mødes under politibeskyttelse. Der blev også arrangeret møder mellem de kristne og hinduerne, som lovede igen at give de kristne adgang til vand og andre faciliteter. Til gengæld måtte de kristne love at holde deres møder i hjemmene. Men dagen efter blev flere kvinder tævet ved den offentlige brønd, fordi en 12-årig havde spillet en kristen sang på sin mobiltelefon, fortæller Åbne Døre.
Bodil