Stor succes for KirkeWeb

Iværksættervirksomhed med fokus på folkekirkens digitale løsninger holder festreception.
Siden 2009 har KirkeWeb i samarbejde med danske sognekirker udviklet en webløsning, der giver kirkerne bedre samarbejds- og kommunikationsmuligheder.
1. marts fejrer virksomheden en række milestones og inviterer kirker, samarbejdspartnere og venner til reception og fest.
Trods en relativ kort levetid er der mange store milepæle at fejre i KirkeWeb. Først og fremmest er det lykkedes at udvikle og introducere en webløsning til danske sognekirker, der har givet kirkerne helt nye muligheder for at samarbejde og kommunikere mere effektivt. Udviklingen er sket i tæt dialog med de mere end 150 sognekirker, der lige nu gør brug af KirkeWeb.

Nye lokaler

Men KirkeWeb har også meget andet at fejre: Helt nye og store lokaler i København, mange nye medarbejdere og opstart af afdeling i Tyskland. Alt sammen markeres ved en stor reception og fest den 1. marts.
Dagen begynder kl. 13 med temadag om onlinemedier og KirkeWeb, derefter er der fest hele aftenen.
Tilmelding foregår via KirkeWebs hjemmeside.
Eva