Mirakler på Hestlund

Traditionen tro vil eleverne på Hestlund Efterskole for 22. gang opføre en stor påske-musical. I år vil miraklerne på en særlig måde blomstre på scenen den 26. og 27. marts.Musicalen handler om en ganske almindelig familie, hvor der sker ualmindelige ting. Titlen på årets påske-musical på Hestlund Efterskole er ’Mirakler blomstrer’ og henviser til, at der hver aften kl. 20.00 sker et mirakel for øjnene af familiens medlemmer. Det vælger de at reagere vidt forskelligt på.
Men titlen antyder også musicalens dybere pointe; at vi alle er omgivet af livets mange mirakler, men måske ikke altid ser dem eller måske vælger at reagere som familiens medlemmer.
– Musicalen balancerer flot mellem hverdagsliv, livets små mysterier og påskens store mirakel. Vi glæder os til at vise de to forestillinger for 800 mennesker, og vi er sikre på, at de får noget godt med hjem til påsken, siger Johannes Fomsgaard Pedersen, der er forstander.