Gudstjeneste med overraskelse

Under temaet ”Påskens overraskelse” byder Aalborg Citykirke på palmesøndagsgudstjeneste med sang og sjov for alle generationer og påskeæg til de mindste.I en såkaldt generationsgudstjeneste inviterer kirken alle interesserede fra lokalområdet til en anderledes form for kirkegang, hvor påskens budskab vil komme i øjenhøjde for både store og små.
Bamse og Kylling alias Simon Jakobsen og Louise Majland er værter for et program, der både indeholder trylleri ved TrylleAndreas, gospelsang ved Groovy Gospel, illustreret tale ved Pia Knakkergaard over temaet, påskens overraskelse samt et børnevideoskuespil med gengivelse af påskens begivenheder.
Dan Sørensen er præst i kirken, som netop har skiftet navn fra Pinsekirken til Aalborg Citykirke. Han fortæller, at der undervejs i gudstjenesten i tråd med temaet vil blive uddelt kinder-æg til alle børn.