Richard Oestermann syg

Udfordringens korrespondent i Israel kan desværre ikke levere sine spændende artikler for tiden, da han er indlagt med cellulitis og store smerter. Vi håber læserne vil huske ham i deres forbøn. – Richard Oestermann har i flere år sørget for, at Udfordringen har kunnet levere den bedste og mest omfattende dækning af begivenhederne i Israel.
Det er vigtigt for avisen at kunne holde læserne orienteret om udviklingen i “Det Hellige Land”, som har en særlig plads i alle kristnes hjerter.
Samarbejdet med den dansk-israelske journalist Richard Oestermann er en Guds gave for avisen. Trods sin høje alder er han altid frisk til at fange de nyheder, der er at fortælle. Og han fortæller dem neutralt og engageret på samme tid.
Vi håber og beder om, at Richard snart vil være tilbage i sin rette plads – som Udfordringens korrespondent i Israel.

Læs Richard Oestermanns personlige historie her.