Mission Østs årsmøde: Mød vejrvært og se veteranbiler

Ambassadør og meteorolog Mikael Jarnvig gæster i år hjælpeorganisationen Mission Østs årsmøde i Herning for at fortælle om sine oplevelser i Nordkorea, som han har besøgt sammen med Mission Østs generalsekretær Kim Hartzner.

Mikael Jarnvig vil fortælle fra sit besøg i Nordkorea.

Der er også nyt fra Burma, Armenien, arbejdet blandt børn med handicap i Tadsjikistan, samt om hvordan kvinder og børn får hjælp til at skabe sig bedre liv i Afghanistans nordøstlige provinser.
Årsmødet foregår søndag den 5. maj fra kl. 12.45 i Baunekirken i Tjørring ved Herning. Forinden er der gudstjeneste kl. 10.00. I samme forbindelse er der mulighed for at se de flotte veteranbiler fra Kristen Veteranklub 3,16, som besøger kirken. Mellem gudstjenesten og årsmødet serveres frokost.
Eva