Teenager med knogleskørhed leder lovsang

Den 19-årige Taylor Carpenter er musiker og lovsangsleder på Horizons Christian
Fellowship High School i San Diego.Da Taylor var baby, måtte hendes familie bære hende på en stor pude, og man fandt ud af, at hun led af medfødt knogleskørhed.

Taylor Carpenter lider af medfødt knogleskørhed, men hun inspirerer både kristne og ikke-kristne med sin sang.

Lidelsen Osteogenesis Imperfecta, eller knogleskørhed indebærer med Taylors egne ord, at hendes knogler er ekstremt svage. Derfor må hun sidde i kørestol.
Hun er mindre end andre og er meget afhængig af hjælp. I tidens løb er hun blevet opereret flere gange for at få lavet strækbehandling med wirer både i armene, benene og ryggen.
– Men min hjerne fungerer ligesom alle andres, tilføjer Taylor.

Washed Away

Taylor Carpenter har netop udgivet sit første album, som hedder Washed Away (Skyllet væk) og indeholder 10 numre. Der findes også en video med tiltelnummeret.
– For nogle år siden var Taylor til audition for blive medlem af lovsangsteamet på vores skole, fortæller guitarist Deven Berryhill. Hun havde stort talent, og hun ønskede af hele sit hjerte at tjene Herren.
– Omkring seks måneder senere fortalte Tayor mig, at hun havde skrevet en sang, fortæller Berryhill:
– Hun var som en lille tornado. Hun kørte hurtigt ud til bilen i sin kørestol, greb sin guitar og drønede tilbage for at spille sangen I Need You for mig. Jeg kunne godt lide sangen, men jeg var allermest imponeret over hendes passion og entusiasme.
– Taylor er en fantastisk sangskriver og lovsangsleder. Hun er et vidnesbyrd om de fantastiske ting, Gud kan gøre i et menneske, som stoler på ham, uanset hvordan omstændighederne er.

Takker Gud for livet

Taylor begynder hver dag med bøn, og hun takker Gud for livet og sin familie. Hver eneste dag har hun smerter i knoglerne, og ind imellem må hun tage en pause for at bede smerterne væk.
– Gud giver mig styrken hver eneste dag, siger hun.
Men Gud bruger også den 19-årige til at bringe håb og opmuntring, både til kristne og ikke-kristne.
Mange mennesker bliver rørt til tårer, når de hører hendes lovsang – og når de møder hende personligt og oplever hendes livsglæde.
– Når jeg synger, er det Helligånden, som synger gennem mig og rører ved menneskers hjerter og giver dem håb, siger Taylor, som håber, at hun kan skrive flere sange og udgive flere albums i fremtiden.
I nummeret Washed Away synger Taylor om, at Guds kærlighed ikke kan skylles væk, uanset hvordan det stormer og regner.