Tre nyansættelser i Danmission

46-årige Tom Sand Jensen, 33-årige Jens Juul Petersen og 28-årige Merete Juel Povlsen er blevet ansat i Danmission til tre vidt forskellige job.
Tom Sand Jensen, der er bosat øst for Aalborg, får ansvar for Danmissions nordjyske genbrugsbutikker. Han skal servicere butikkerne i dagligdagen, men også være med til at oprette nye butikker. Hans baggrund for stillingen ligger i mangeårigt købmandsskab. Privat er han sammen med Ulla Egeskov. De har børnene Mikkel og Ellen på 7 og 2 år.

Jens Juul Petersen er ansat i en toårig stilling som programkoordinator for Danmissions dialogprojekter i Mellemøsten og Nordafrika. Jens Juul Petersen skal blandt andet arrangere dialogkonferencer og seminarer i Danmark, Libanon, Syrien og Egypten samt have et tæt samarbejde med Danmissions partnere og med den udsendte regionsleder, der har base i Libanon. Jens har en kandidatgrad i Islamiske Studier og en bachelorgrad i Historie og Minoritetsstudier. Han har boet i både Syrien og Libanon og taler arabisk.
Jens Juul Petersen er bosat i København sammen med sin kæreste Katrine og deres nyfødte datter Elin.

Merete Juel Povlsen, der er uddannet cand. theol., skal som fagkonsulent for Danmissions dialogarbejde stå i spidsen for at udvikle arbejdet i den kirkelige forening IKON, som Danmission har indgået en samarbejdsaftale med. Målet er, at IKON og Danmissions dialogarbejde på sigt skal sammenlægges og integreres.
Merete har stor erfaring med frivillighed og tværkulturel dialog og har desuden haft studenterjob på IKON, som blandt andet driver centeret Quo Vadis. Merete Juel Povlsen er bosat i Århus sammen med sin mand.
Eva