Åbne Døre vil hjælpe i Tibet

Kristne i Tibet og i Kinas muslimske landområder oplever forfølgelser, derfor vil Åbne Døre nu yde målrettet hjælp til disse kristne frem for at skaffe bibler til alle kinesere.
Åbne Døres norske generalsekretær, Morten Askeland, og informationsleder Stig Magne Heitmann advarer om, at der kun findes nogle få tusind kristne i Kinas muslimske landområder og endnu færre i Tibet. Disse isolerede kristne er i klemme mellem samfundets fordomme og familierne, siger nordmændene.
Også Åbne Døres kinesiske direktør bekræfter, at kirken i disse områder er lille, svag og truet.
Derfor vil Åbne Døre nu satse mere på at give de forfulgte kristne i landområderne bibler, oplæring og økonomisk hjælp. Der findes 25 millioner kristne og lige så mange muslimer i Kina. Men myndighederne er imod religiøse omvendelser, fordi det ofte fører til spændinger, fortæller KPK.
Bodil