Grundlovsdag hos Moses

Kristendemokraterne har sammen med Moses Hansen arrangeret et grundlovsmøde, hvor andre partiers politikere også er med. Grundlovsdag kan man besøge korstogsfareren Moses Hansen på hans gård Pottemagerens Hus i Holsted.

Moses Hansen

Det er Kristendemokraterne i Sydjylland, der har taget initiativ til et fælles grundlovsmøde.
Og politikere fra andre partier er også inviteret med.
Selve den politiske del foregår om aftenen fra kl. 19, hvor der bliver oplæg fra bl.a. folketingsmedlem Daniel Toft Jacobsen, Socialdemokratiet, og Henri Nissen, Kristendemokraterne. Efter oplæggene bliver der mulighed for spørgsmål og debat før kaffen.
Men allerede om eftermiddagen er der et grundlovs-arrangement i Pottemagerens Hus, som Moses Hansen selv står for. Det begynder kl. 14.30 med kaffe. Derefter giver Moses ”lidt undervisning om Danmarks aktuelle ståsted”, og der bliver bøn og lovsang.

Grundlovsdag kan man bese Pottemagerens Hus. Det er en større gård i Holsted, som Moses Hansen overtog for nogle år siden, efter at han havde været ramt af sygdom.

Deltagerne kan herefter spise med mod betaling, før man går over til aftenens grundlovsmøde. Her vil Moses også fortælle lidt om gården i Sydvestjylland, som han leder. Pottemagerens Hus bruges til mange møder, stævner og kurser. Og bøn for landet er en central del af visionen.
Lisbeth