Baptisternes generalsekretær cykler til Paris

Fredag 12. juli sætter Baptistkirkens generalsekretær, Lone Møller-Hansen, sig i cykelsadlen for at cykle de 1240 kilometer til Paris som en del af projektet Team Rynkeby.
Hun cykler med 48 andre ryttere fra Bornholm og har trænet det sidste år. Sammen med 999 andre cykelryttere fra Danmark, Sverige og Finland samler hun penge ind til BørneCancerFonden.
– Sidste år sagde jeg til min mand en aften: Jeg trænger til at være sammen med mennesker, der ikke kommer i en kirke, fortæller Lone Møller-Hansen.
Dagen efter spurgte to kvinder, som jeg har gået til spinning med i årevis, om jeg ikke ville være med på Team Rynkeby. Det var hurtigt bønnesvar, og efter kort tids overvejelse valgte jeg at melde mig – og kom med. Det er rigtig sjovt og meget udfordrende, fortæller Lone Møller-Hansen.
Eva