Iran, Nordkorea og Kina kan snart angribe USA

Der høres dommedagstoner ved oplysningen om, at Kina, Iran og Nordkorea – ifølge det amerikanske forvsrsministerium – “aggressivt udvikler atommisiler, som vil kunne angribe USA”.Denne information, der bringes af det britiske blad ‘Daily Mail”; falder sammen med oplysninger offentliggjort af det sydkoreanske nyhedsbureau Yonhap om, at Nordkorea vil vise et batteri af (nye) missiler på den massive militærparade senere i måneden for at markere 60-året for afsluningen af Korea-krigen.

USA bekræfter, at Nordkorea har vist et nyt interkontinentalt ballistisk missil (ICBM) ved navn “Hwasong-13”, og at dette kan transporteres over land. Missilet er imidlertid endnu ikke blevet testet, og mange detaljer om det er ukendte.

Ifølge amerikaske militære kilder har Nordkorea eksporteret missil-teknologi og missiler til Iran og Pakistan – mens Kina anses for at være hovedtruslen mod USA.

I henhold til en beretning udarbejdet af det amerikanske forsvarsministeriums “National and Space Intelligence Center” fortsætter Iran med at udvikle missilernes rækkevidde, dødelighed og akkuratesse.

I beretningen oplyses, at antallet af kinesiske landbaserede atommisiler, der vil kunne ramme USA, kan øges til godt over 100 i løbet af de næste 15 år.

Sanktioner

Nordkorea er nu konfronteret med tøffe FN-sanktioner, der blev strammet, efter at det med succes havde testet en flere-trins “Taepo Dong-2 raket’, som vil kunne bringe en satellit i kredsløb – en teknologi som vil kunne bruges til udvikling af ICBM-missiler..

I beretningen hedder det, at Kina har verdens hurtigst-voksende flåde af ballistiske – og krydser-missiler – og “snart vil kunne placere et atom-missil med betegnelsen “JL-2″ på undervbandsbåde, som vil kunne ramme USA fra kinesisk farvand”.

Iran vil allerede om to år være parat til at teste ICBM-missiler, som kan træffe USA, oplyses det i beretningen.


Artiklen fortsætter efter annoncen: