Køb egyptisk bibel på tanken

Det egyptiske bibelselskab sælger bibler gennem 15 butikker landet over, men i sommerferien udvides tilbuddet, så man kan købe bibler på en tankstation og et feriested.
Bibelselskabet satser på øget salg i løbet af sommerferien, dels ved at oprette to nye salgssteder, dels ved at reducere prisen på bibler og bibeldele. De nye forhandlingssteder er en tankstation mellem Alexandria og Cairo og et feriested ved Middelhavet.
Ramaz Atallah fra det egyptiske bibelselskab takker Det Norske Missionsselskab (NMS) for deres støtte:
– Til trods for at medierne ofte melder dårligt nyt fra vores land, kan vi stort set operere ”normalt”. Støtte og forbøn fra jer betyder meget i vores arbejde med at gøre Guds ord tilgængeligt for egypterne i disse svære tider, skriver Atallah i sin takkehilsen til NMS.
Bodil