Torben starter online bibelskole

Til august starter Torben Søndergaard en gratis online bibelskole fra sin kælder i Herning.Den landskendte evangelist Torben Søndergaard starter en gratis online bibelskole, Pionerskolen, til efteråret.

– Hvad er dette, spørger Torben retorisk på sin video om Pionerskolen. – Det fleste vil sige, at det første er en person, det andet er en kirke. Men det er ikke rigtigt. Det andet er bare en bygning. Det er det første, som er kirken, slår Torben Søndergaard fast.

– Jeg glæder mig, jeg kan næsten ikke vente, fortæller Torben Søndergaard og pointerer, at det ikke bliver en helt almindelig bibelskole.
– Der bliver ikke dyb teologisk undervisning. Det er ikke det, vi mangler, men hvordan vi omsætter undervisningen til praksis i livet som kristen.
Han fortæller, hvordan han næsten dagligt oplever, at mennesker kommer til tro på Jesus eller bliver helbredt. Både i Danmark, men også på sine missionsrejser til Sverige, Finland, Tyskland, Holland og USA.

Det normale kristenliv

– Jeg ønsker at træne deltagerne i Pionerskolen i at leve et hverdagsliv med Jesus, som vi læser i Bibelen. Et liv, hvor der sker tegn, undere og mirakler, og hvor Helligånden taler til os. Det normale kristenliv. Med den online bibelskole ønsker at jeg vise deltagerne, hvad det betyder at leve i Kristus i hverdagen, slår Torben fast.
Det lader til, at den undervisning appelerer til rigtig mange mennesker. I hvert fald har Torben bare et par uger efter lanceringen af onlinebibelskolen næsten 100 deltagere.
– Jeg ved, at der lige nu er elever fra Danmark, Færøerne, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, England, Holland, Estland, Ukraine, Schweiz, Polen, Indien, Australien, Afrika, samt fra staterne Pennsylvania, Ohio, Oregon, Missouri, Florida, Rhode Island og endnu flere. Hvor bliver det vildt. Der er også flere pastorer og lovsangsledere, der har tilmeldt sig, fortæller en begejstret Torben Søndergaard.
I praksis vil bibelskolen, som varer 20 uger, bestå af en ny undervisningsvideo hver uge, som de tilmeldte elever får linket til over mail. Den første omkring 12. august.
Undervisningen vil både blive på dansk og engelsk.
Desuden vil de blive forbundet til et forum, hvor de kan stille spørgsmål og have fællesskab med de andre studerende. Spørgsmålene vil Torben Søndergaard besvare med en ny video.
Videoerne vil Torben Søndergaard optage i sin kælder. I slutningen af hver video vil der være en opgave, som eleven skal løse i ugens løb. Tilmelding til bibelskolen kan ske via mission.dk, som er Torbens hjemmeside.