Succes fylder ti

Brødrene Klaus og Thomas Jensen synger duet til arrangementet.
Brødrene Klaus og Thomas Jensen synger duet til arrangementet.

Sangaftenen »Syng den igen« fejrer ti års jubilæum i Skjern Kulturcenter 14. september 2013.

Der forventes over 1000 deltagere til en festlig aften med gode gamle vækkelsessange, musik, solister, kor og forkyndelse.
I løbet af aftenen vil der være rig mulighed for at synge med på og lytte til de velkendte vækkelsessange. Til arrangementet medvirker bl.a. koret Cirka, pianist Willy Egmose, solist Trine U. Møller samt brødrene Klaus og Thomas Jensen.
Tidl. generalsekretær for Indre Mission Jens Olesen vil holde andagt, og Villy Sørensen og Karl Gustav Nielsen er konferencierer. Fællessangene ledes af et band etableret til lejligheden og et stort scenekor.
Eva