Bevis for helbredelse?

I 55 år har jeg sloges med sygdom, og nu ligger jeg i sengen dagen lang. Jeg har en el-kørestol ved min seng, så jeg kan køre i min rullestol fra sygesengen.
Hvad er årsag til, at folk der oplyser, at de er helbredt, ikke kan vidne om, at de har sagt deres førtidspension op og kan forsørge sig selv, helbredt for kronisk sygdom? Eller kan bevise, at man lå kronisk syg opgivet af lægerne, og så blev totalt helbredt fra en dødstruet kronisk sygdom, i bøn til Jesus Kristus? Det har man lægejournal på, som beviser sygdommens alvor og lægedom for den.
Hvem har disse beviser om total helbredelse fra indvaliditet, til at blive rask og arbejdsdygtig på fuld tid?
Vi er mange, som gik til forbøn gang på gang uden lægedom. Selv om jeg har oplevet, at mine smerter forsvandt ved forbøn, blev jeg ikke helbredt.
Det vil kun være en glæde, om folk har dokumentation på helbredelse fra læge eller pensionskontor.
(Forkortet af red.)
Bruno Sand
Kampmandsgade 20
7400 Herning