En dobbelt-moralsk statsminister

Statsminister Helle Thorning Smith udtalte for nylig: “At Assad, ifølge vores allernærmeste allierede, har brugt kemiske våben imod sin egen befolkning, er dybt, dybt alvorligt, og det overskrider alle grænser for, hvad der er moralsk og menneskeligt acceptabelt”. Enig med statsministeren, men hvad med krigen i livmoderen, som stiltiende er blevet acccepteret og indført af det danske folketing og samfund?

16.000 fostre dræbes hvert år i livmoderen, omkring 750.000 mennesker har måttet lade livet, siden abortens indførelse i 1973 i den mest vanvittige, umoralske og uacceptable krig i nyere tid.
Hvorfor har statsministeren så travlt med at gå i krig i Irak, Afghanistan og nu i Syrien, når hun og folketinget accepterer og godkender, at livmoderen er gjort til en krigszone? Er det ikke nærliggende at feje for egen dør først?
Assad bruger uhyggelige metoder til at føre krig med, men den danske model er endnu uhyggeligere. Den sidste nye raffinerede metode til at slå de små ihjel med, er at støde en kanyle med calcium gennem moderens mave og ind i hjertet på det lille barn, fordi forældrene og sygehuspersonalet skal skånes for at se et levende barn blive født, når de nu havde besluttet, at det skulle dø i livmoderen! Krigen i livmoderen er den mest hensynsløse og ødelæggende krig, der nogen sinde er startet, hvor børn bliver revet i stumper og stykker eller får en dødssprøjte. Moder Teresa af Calcutta ramte plet, da hun sagde, at “volden starter i livmoderen, og derfra breder den sig ud over hele verden”.
pastor Benny Blumensaat,
Kirkegade 58,
6700 Esbjerg.