Frikirke i København genopfinder sig selv

”Frikirken på Havnen” stopper – i stedet starter ”Frikirken Nu”

Det blev afslutningen på en 2 år lang proces, som Frikirken på Havnen har været igennem for at finde vejen fremad.
Kirkens udplantning, Christianiakirken, som har været selvstændig i flere år, fortsætter.
Kirkens grundlæggere, Sten og Else Thomsen, har startet en dansk afdeling af det internationale, fælleskirkelige netværk Burn 24-7. De stopper derfor deres engagement i ledelsen af kirken for at koncentrere sig om dette. Under navnet ”Frikirken Nu” og med nydannet ledelse vil kirkens medlemmer fremover mødes som hjemmekirke to søndage om måneden, og med en månedlig gudstjeneste i CCC’s (Copenhagen Community Church’s) lokaler i Nørre Farimagsgade 45.

Bevarer værdierne

– Vi vil fortsat være et kirketilbud i Københavnsområdet. Og vi viderefører de oprindelige værdier med fokus på at søge Guds nærvær, at kende Gud som Far; på den enkeltes genoprettelse og vækst og på tilbedelse som livsstil, fortæller Jytte Nielsen, der er med i ledelsen af Frikirken Nu.
Eva