Nyt center for helbredelse

Henrik Czismadia, som har skrevet bogen ”Befri fanger” står også bag Omega Kristne Center i Thisted.
Henrik Czismadia, som har skrevet bogen ”Befri fanger” står også bag Omega Kristne Center i Thisted.

Et kristent helbredelses-center er åbnet i Thisted – Omega Kristne Center hedder det.

Thisted har netop fået et kristent center for helbredelse og udfrielse. Henrik Csizmadia står bag.

– I centeret betjener vi enkeltpersoner, men vores primære formål er at tilbyde kirker og kristne organisationer rådgivning, undervisning og træning i, hvordan man sætter folk fri fra dæmoner, og hvordan man beder til helbredelse for folk med knuste hjerter og sårede sjæle, fortæller Henrik Csizmadia, som er en af initiativtagerne til det nye kristne center.

Fået øjnene åbnet

I kristne kredse er du mest kendt for din bog Befri Fanger, der handler om, hvordan man sætter folk fri fra dæmoner. Nu taler du om helbredelse af sjælen! Er det en slags overbygning på din udfrielses-tjeneste, eller hvad?
– Ja, det kan man godt sige. Stille og roligt har jeg fået øjenene op for, hvor vigtigt det er, at folk med et knust hjerte og en smadret sjæl bliver helbredt.
Hvorfor er det så vigtigt med helbredelse af sjælen?
– Hvis vi befrier folk fra dæmoner, men deres sjæl og sind er nedbrudt, såret og knust eller splittet, vil det være åbninger og sprækker for det dæmoniske at “koble sig på”. Hvis mennesker bliver befriet for dæmoniske infiltrationer i deres problemer, uden at sjælen bliver helbredt, kan det være, at den dæmoniske kraft er taget ud af problemet, men i flere tilfælde skal sjælen stadig “behandles”, hvis problemet skal løses helt.

Hjælp til lidende kristne

På jeres hjemmeside står der, at I er i besiddelse af nogle ressourcer, kirkerne vil have gavn af. Hvad er det for ressourcer, I kan tilbyde kirkerne, som de ikke har i forvejen?
– Rundt omkring i menighederne er der mennesker, som søndag efter søndag sidder og lider. De bliver talt med og bedt for, men der sker ikke rigtig noget. Jeg siger ikke, at det altid er sådan, men meget ofte har disse mennesker brug for at blive sat fri fra dæmoner eller blive helbredt for svære sår, som har sat sig på deres sjæl efter voldsomme traumer i deres liv. . Vi tilbyder kirkerne hjælp til at komme i gang med dette gennem undervisning, seminarer og rådgivning.
Hvorfor hedder det nye kristne center Omega?
– Guds Søn Jesus Kristus siger om sig selv i Bibelen: “Jeg er Alfa og Omega, den første og den sidste, begyndelsen og enden” (Joh. Åb. 22, 13).

Jesus vil fuldføre

– Når vi “begynder” med Jesus – Alfa – starter en proces, hvor Jesus vil gøre os mere og mere hele og sætte os mere og mere fri, så hans herredømme og liv kan præge og manifestere sig i og gennem os. Han vil fuldføre det værk, han har begyndt i os, og føre det til ende – Omega!
– Skriftstedet Esajas 61 er vores nøgleskriftsted: ”Herrens ånd er over mig, fordi Herren har salvet mig. Han har sendt mig for at bringe godt budskab til fattige og lægedom til dem, hvis hjerte er knust. For at udråbe frigivelse for fanger og løsladelse for lænkede”. Skriftstedet er blevet “alfa og omega” for det nye kristne center – og disse ord, som Jesus gentager i det Nye Testamente, er de ord, vi i Omega ønsker at forløse ind i menneskers liv, siger Henrik Csizmadia.