Sig mig er der sket et mirakel?

 s12_store_UllaUlla havde haft cancer i fire år, og den havde spredt sig. Men efter forbøn hos Hans Berntsen kunne lægen ikke finde mere kræft.

Ulla og Ole Rasmussen skrev dette brev til Inge og Hans Berntsen, efter at hun havde været til forbøn hos dem:

”Min mand Ole og jeg mødte op i Bykirken fredag den 26. oktober 2012. Ole har set en del udsendelser med jer i fjernsynet, og I har været med til at overbevise ham om, at der er mere mellem himmel og jord, end han tidligere har troet.
Jeg har været cancerpatient i ca. fire år, og det var Ole meget magtpåliggende, at vi aflagde jer et besøg.

Det så skidt ud

Jeg har galdevejscancer og blev opereret på OUH den 6. maj 2009.
Jeg fik fjernet galdevejene og 40% af leveren. Operationen gik godt, men sidst i december samme år fik jeg den besked, at der var sket spredning til lungerne. Lægen fortalte, at det så skidt ud, idet både blodbaner og lymfebaner var angrebet, men de ville henvise mig til Vejle sygehus, som tog sig af denne form for cancer.
Vejlelægerne fortalte os, at jeg ikke kunne helbredes, men at de ville give mig 3 forskellige slags kemo hver 14. dag, som kunne være livsforlængende.
Jeg var heldig, at kemobehandlingerne virkede godt. Efter 9 måneder var der så meget ro, at jeg fik en pause. Canceren var stadig målbar, men havde stået stille fra 2. til 3. scanning.
Jeg har været til scanning hver 3. måned og har været så heldig, at canceren har holdt sig i ro. Den har stadig været målbar, men så længe den ikke voksede, skulle jeg ikke have ny behandling, for helbredes kunne den ikke.

Mirakel eller renselseskur?

6 dage efter forbønnen var jeg til ny scanning, og jeg fik svar på Vejle sygehus ca. 1 uge efter.
Lægen startede med at sige, at scanningen så fantastisk ud, der var ikke længere nogen kræft som kunne måles!!
Jeg spurgte, om jeg var helbredt? hvilket hun ikke svarede på, men blot igen konstaterede, at der intet målbart var.
Efter lægen var gået, fortalte vi sygeplejersken, som vi efterhånden kender rigtig godt, om vores møde med Hans og forbønnen, som Ulla havde fået…
Sygeplejersken så helt forbavset ud og sagde derefter: ”Så skal I altså lige høre, hvad lægen sagde, da vi gennemgik journalen tidligere på dagen”
– Lægen siger: ”Sig mig, er her sket et mirakel!!! eller…” hvorefter sygeplejersken havde ytret: ”Mon Ulla har været på en udrenselseskur”.

Tak

Jeg bad nu sygeplejersken fortælle lægen om bønnen, som Hans Berntsen havde bedt.
Jeg er Ole dybt taknemmelig for, at han overbeviste mig om, at det var en god ide at møde jer.
Vi er dybt taknemmelige for det, der er sket, og håber alt godt for jer i fremtiden.
Håber, Gud også må hjælpe Inge.”

De kærligste hilsener fra Ulla og Ole Rasmussen, Svendborg.