Syv nye Israels-volontører sendt afsted

Pia Kærvang Jensen, Signe Qvistgaard., Maria Drejer Hoffmann, Signe Thorup og Conrad Elmelund.
Pia Kærvang Jensen, Signe Qvistgaard., Maria Drejer Hoffmann, Signe Thorup og Conrad Elmelund.

Israelsmissionens Unge sender i løbet af efteråret syv nye eventyrlystne volontører til Israel.

Israelsmissionens Unge sender syv eventyrlystne unge mennesker til Israel med forskellige formål. De var i forrige uge samlet på Torvet i Aarhus til den sidste forberedelse inden afrejse.

Signe Qvistgaard og Maria Drejer Hoffmann skal være Meet The People-volontører ved Maon Gilo, et handicaphjem med 65-70 beboere. Arbejdet består i at hjælpe beboerne med de ting i deres hverdag, som de har vanskeligt ved.
Signe Thorup og Conrad Elmelund tager ned til Immanuelkirken i Tel Aviv, hvor de skal være volontører. Signe og Conrad skal stå for kirkens ungdomsarbejde, hjælpe til ved gudstjenester samt give en hånd med det øvrige menighedsarbejde. Derudover skal de støtte den lille gruppe, der er engageret i det kristne studenterarbejde.
Pia Kærvang Jensen er pædagogstuderende ved diakonhøjskolen i Aarhus. Som en del af sit studie tager hun et halvt års praktikophold ved handicaphjemmet Beit Leo.

Missionspiloter

Linda Sandholdt Sulby og Nanna Vibe Sode skal af sted i tre måneder som Missionspiloter. Under opholdet i Israel udfordres de to piger til at undersøge Guds mission for verden og den enkelte. Linda og Nanna kommer både til at lave diakonalt og evangeliserende arbejde.

 

Nanna Vibe Sode og Linda Sandholdt Sulby.
Nanna Vibe Sode og Linda Sandholdt Sulby.