Tusinder af kristne til løvhyttefest i Jerusalem

Nyt fra Israel-forsideDen internationale kristne Ambassade i Jerusalem byder i denne uge velkommen til kristne pilgrimme og turister fra 100 lande verden over, som er kommet hertil for at deltage i festligholdelsen af den jødiske løvhyttefest (på hebraisk: sukkot). De er kommet til trods for en spændt interntional situation, forårsaget af syrisk brug af dødelige kemikalier mod civile med en påfølgende amerikansk-rusissk aftale om tilintetgørelse af disse våben,.

 

Og mens internationale inspektører følger syrernes implementering  af aftalen, møder land efer land op i Jerusalem for at være med i den ugelange løvhyttefest, der kulminerer med den  farverige “Jeruslem march”, som finder sted tirsdag den 24. september.

 Blandt dette års særlige gæster er parlamentarikere fra omkring 20  lande, som vil vise solidaritet med Israel.

– Vi er  begejstrede over, at så mange kristne fra  den  ganske verden tager del i denne årlige sympati-tilkendegivelse, til trods for den spændte situation, siger ambassadens eksekutivdirektør, Juergen Buehler. Det er det rigtige tidspunkt, at de viser solidaritet med Israels befolkning.