Abbas: “Fredsforhandlinger med Israel endnu ikke i en blindgyde”

Nyt fra Israel-forside

Den palæstinensiske præsident, Mahmoud Abbas, har benægtet, at fredsforhandlingerne med Israel er nået til en “blindgyde”.

Han siger i et interview med den tyske kanal “Deutsche Welle”, at forhandlingerne lige er begyndt, og at der “stadig er tid til at drøfte forskellige anliggender”.

 

Han siger, at han ikke vil komme ind på enkeltheder, men at begge sider har drøftet forslag fremsat fra den  anden side.

 

Han siger andetsteds i Tyskland, at palæstinenserne fortsat vil forhandle åbent og med gode intentioner, og at de ønsker at skabe en atmosfære, der bidrager til at opnå en aftale inden for de ni fastsatte måneder.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hamas’ leder, Ismael Haniyeh, har imens slået til lyd for en genoptagelse af intifadaen på Vestbred-området. Han hylder de nylige terrorangreb og siger, at Hamas har afbrudt alle Israels “røde linjer”, og at “tusinder træner over og under jorden for at kæmpe for Palæstina”.