Bikergudstjeneste i Frederiksværk

Bikerne sang af fuld hals for og med deltagerne i gudstjenesten i Frederiksværk.
Bikerne sang af fuld hals for og med deltagerne i gudstjenesten i Frederiksværk.

Både motorcykellarm og højlydt mandesang blev en del af programmet i Frikirken.

En ”Bikergudstjeneste”?
Det var det enkle spørgsmål som mange stillede til præsterne Ruth Cilwik Andersen og Thomas Lindholm, da annonceringen kom frem. Hvad indebærer dette?

Ruth Cilwik Andersen fortæller, hvad det endte med at betyde:
– Fem glade bikere fra Exodus MC-klubben kom kl.10.00 kørende ind på Frikirkens gårdsplads, der blev fyldt med Harley Davidsons dybe lyde. Det var et herligt syn.
De fem medlemmer af klubben indledte med at forklare formålet med klubben Exodus, deres badges på vester, indholdet af BikerBibelen og deres engagement i løbet af året.
Gruppen fortsatte med at fortælle om deres oplevelser med Gud i hverdagen.

Gud var blevet relevant

Flere af dem havde haft ret mange udfordrende ting at forholde sig til, om det var en alkoholiseret familie eller stofmisbrug af en eller anden art. Alle kunne fortælle om, hvordan troen på Gud pludselig blev levende og relevant, og hvordan den gav et nyt fundament for kursskifte i livet.
– Ikke nok med fortællinger, så greb Johs til guitaren og gruppen sang af fuld hals for og med gudstjeneste deltagere. For at imødekomme spørgsmål eller ønsket om en bøn, inviterede gruppen til bare at komme frem til dem, og den invitation tog mange imod. Det var igen et herligt syn, fortæller Ruth Cilwik Andersen.
I forlængelse af gudstjenesten blev der solgt ”Franske-Biker-Hot-Dogs” på gårdspladsen lige ved siden af de skønne maskiner.
Kaffe og kage stod også klar og gav muligheden for at drøfte formiddagens oplevelse og indtryk.
Eva