”Jesus blev dræbt på grund af skattetryk”

Forfatteren bag ’Killing Lincoln’ og ’Killing Kennedy’,  Bill O’Reilly, har nu skrevet en bog om mordet poå Jesus.
Forfatteren bag ’Killing Lincoln’ og ’Killing Kennedy’,
Bill O’Reilly, har nu skrevet en bog om mordet poå Jesus.

Forfatterne Bill O’Reilly og Martin Dugard, som skrev to bestsellere om mordene på Lincoln og Kennedy, har nu skrevet en bog om mordet på Jesus.

Bill O’Reilly, som er vært på tv-kanalen Fox News, fortæller, at han fik ideen til at skrive en bog om mordet på Jesus i en sen nattetime. Han har nu skrevet tre bøger sammen med historikeren Martin Dugard.

Fra Helligånden
– Jeg tror – fordi jeg er katolik – at ideen kom fra Helligånden. Så jeg skrev ’Killing Jesus’, fordi jeg følte mig ledt til at gøre det, siger O’Reilly.
Han understreger, at han ikke tror på Helligånden, som evangeliske kristne gør. Men han går flittigt i kirke og bekender sine synder ”for ikke at sakke så langt agterud, at jeg aldrig kan indhente det igen”, som han udtrykker det.

Skatten gjorde det!
– Jesus Kristus har ikke gået fysisk imellem os de sidste 2.000 år, man vi mærker hans nærvær i verden i dag, og han bliver tilbedt af over 2,2 milliarder mennesker, siger O’Reilly.
– Bogen Killing Jesus vil tage læserne ind i Jesu liv og genfortælle de store politiske og historiske begivenheder, som gjorde hans død uundgåelig, siger udgiverne.
Der er dog flere historiske unøjagtigheder, og O’Reilly accepterer ikke alle beskrivelserne i Det Nye Testamente. Blandt andet mener han ikke, at en korsfæstet mand kunne have haft nok luft til at sige ”Far, tilgiv dem, for de ved ikke, hvad de gør”.
Samtidig er O’Reilly overbevist om, at Jesus blev dræbt på grund af skattespørgsmålet, fordi besættelsesmagten på hans tid krævede skat af folk, som ikke kunne eje jord.
– Der er tale om ny viden på området, hævder Bill O’Reilly.

 

 

 

 


Artiklen fortsætter efter annoncen:s24_bog_bill-oreillys-killing-jesus

 

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: