Multietnisk inspirationsweekend

s4_etniskmadTværkulturelt Center arrangerer nu i samarbejde med migrantmenigheder, folkekirkelige organisationer og mødesteder den multietniske inspirationsweekend ’Menigheder på tværs’ den. 1.-3. november.
Nogle af fokuspunkterne vil være, hvordan forskellige kristne kulturer og kirkelige traditioner kan mødes og støtte hinanden i en dansk hverdag. Hvordan bliver vi bedre til at leve med mangfoldigheden og lade forskellighed berige et menighedsfællesskab? Hvad kan vi lære af Mellemøstens forfulgte mindretalskirker – om udholdenhed, bøn og spiritualitet?
Hvordan kommer man videre i livet, når man som kristen flygtning har oplevet store tab? Der bliver også lejlighed til at lytte til kor fra migrantmenigheder og smage mad fra Afrikas, Asiens og Mellemøstens køkkener, tilberedt af medlemmer af migrantmenigheder.
Eva