Musik mod trafficking

s22_store_dara3Dara Maclean, som netop har udgivet sit andet album, er anti-trafficking ambassadør – det høres.

Dara Maclean er stadig en ung kunstner. Men det hindrer hende ikke i at lade sin kunst stå for noget.

Og udover at have et meget klart og tydeligt kristent budskab i hendes tekster, så står hun for – eller nærmere imod trafficking.
Hun er ambassadør for anti-trafficking organisationen International Justice Mission – og flere af sangene på hendes nye album er specielt rettet mod dem, der er fanget i trafficking.

Til de brudte

– Dette album er til de brudte, fortabte og dem, der har brug for at blive reddet. Det er både til mig og til dem – uanset om ”de” bor lige ved siden af eller på den anden side af jordkloden, forklarer Dara, som er vokset op i en kristen familie og blandt andet har fundet sit kald til at synge gennem lovsangsledelse i mange år. Hun fortsætter:
– Denne cd er en påmindelse om, at gennem Guds nåde og forløsning, har han gjort os gode nok. Han ser os som fejlfrie.
– Vi er blevet tilgivet og kan finde den fred og mening, vi leder for, i ham.

Faderens hjerteslag

– Med mit nye album ønsker at jeg få lydniveauet til at stige endnu mere på Faderens hjerteslag, som råber ”Sæt mit folk fri!” Når livet rammer os allerhårdet og du virkelig har brug for fred og et svar – så lad os tage ham på hans ord – og sætte vores tillid til ham, som er det eneste svar.
Dara Maclean blev gift i maj i år og hedder nu egentlig Dara Penny, men hun har bevaret sit kunstnernavn.
Læs anmeldelsen af hendes nyeste album til venstre og brug QR-koden derunder til at lytte til hendes seneste hit ”Wanted” på youtube via din smartphone.