Sprød skorpe – god krumme

s22_CD_daramacleanwantedEasylistening og samtidig indholdsrigt. Det må være overskriften for Dara Macleans nye album ”Wanted”.

På det formfuldendte albums 14 numre bliver det aldrig ensformigt. ”Wanted” er fyldt med små overraskelser – den mest gennemgående Dara Macleans soulprægede, behagelige og veløvede vokal. Numrene varierer fra personlige lovsange til Gud – med tydelig inspiration fra lovsangsmusikkens verden – til velsmurte Rn’B tracks, hvor Dara’s næsten sorte lyd rigtig kommer til sin ret.
Ind imellem dukker en hel perlerække af dygtige pophits op, smurt med inderlige ballader. Alt sammen i lækker musikalsk indpakning. Det er kun Dara Macleans andet album hos et pladeselskab, men det virker på ingen måde som begyndervarer. På albummet møder lytteren en amerikansk kvinde, som ved, hvad hun tror på, og ønsker at kommunikere det med sin musik.
Dara Maclean formår med sit album at kombinere høj musikalsk kvalitet – af den behagelige slags – med rigtig godt indhold og god sangskrivning. Som i balladen ”Blameless”, hvor hun synger, så det kan mærkes:
What manner of love is this / That You would lay down Your life / You paid the price, the sacrifice for redemption / Now I am determined to know / Christ and Him crucified / Now alive and the power in me is You.
Dermed leverer Dara Maclean med ”Wanted” et album, hvor den sprøde skorpe udenpå kun dækker over kvalitet indeni.
Eva