Ny teamleder for Danmissions netværk

Birgitte Warming glæder sig til at samarbejde med Danmissions mange frivillige i hele landet.
Birgitte Warming glæder sig til at samarbejde med Danmissions mange frivillige i hele landet.

45-årige Birgitte Nørgaard Warming er tiltrådt som ny teamleder for netværk i den folkekirkelige organisation Danmission.

Her skal hun stå for at udvikle organisationens netværksarbejde i bl.a. i Danmission Genbrug, stifter og kredse, lige som hun skal styrke samarbejdet med Folkekirken.
Birgitte Nørgaard Warming, der er uddannet teolog, er bosat i Odder, hvor hun de seneste 12 år har været sognepræst og siden 2011 også daglig leder ved Odder Kirke. H
un har desuden også fungeret som konstitueret sognepræst i bl.a. Viborg Stift, Haderslev Stift og Århus Stift.
Birgitte Nørgaard Warming er opvokset i Aalborg, som datter af en folkekirkepræst og har siden barndomsårene været en del af De grønne Pigespejdere og FDF. Som voksen har hun fastholdt det tætte forhold til dansk spejderliv bl.a. som leder af KFUM & K’s konfirmandklub ved Fredens Kirke i Århus og siden som bestyrelsesmedlem i FDF i Odder.
Danmissions nye teamleder for netværk er gift med Knud Christian Warming, der er specialkonsulent ved Internationalt Center ved Aarhus Universitet og sammen har de børnene Jacob og Astrid.
– Jeg glæder mig til samarbejdet med de mange frivillige – i stifter og kredse, i Danmissions genbrugsbutikker og lysstøberier og i Danmission Unge og Ikon. Jeg glæder mig til at møde de frivillige og sammen med dem få Danmissions bagland til at gro og bære frugt, så det kan mærkes i Danmissions arbejde både ude og hjemme, siger Birgitte Warming om den nye stilling.
Eva