Gud er min coach – han forstår mig fuldt ud

s2_1grossbPræst og sjælesørger, Inge Merete Gross, har netop fået udgivet selvhjælpsbogen ’Træd nye spor – med Gud som Coach’.

Cand. theol. Inge Merete Gros har en master i sjælesorg og stor erfaring på området. Nu har hun skrevet en selvhjælpsbog om at lade Gud være coach i ens liv.

Inge Merete Gros har et imponerende cv med både akademisk og praktisk erfaring i sjælesorg blandt andet fra sine 16 år som sogne- og arresthuspræst og sit nuværende ulønnede arbejde bl.a. ved Natkirken på Strøget.

Kun Gud kan hjælpe

– Gud er den eneste, der kan hjælpe os til at opnå det, vi længes efter, svarer Inge Merete Gros på spørgsmålet om, hvorfor hun har skrevet en selvhjælpsbog om at have Gud som coach.
Hun har selv et meget tillidsfuldt forhold til Gud og forklarer :
– Det er stærkt at have en coach, som kender mig bedre, end jeg kender mig selv.
Jeg behøver ikke sige så meget, jeg bliver altid forstået, og jeg har endnu aldrig været ude i noget, som han ikke selv kender fra sin egen krop. Og så er han altid til rådighed. Der skal ikke først bestilles tid.

Med Gud som coach

– Gud har hjulpet mig til et helt nyt liv, det liv, jeg længtes efter, understreger Inge Merete og uddyber, hvad der er hendes egne forudsætninger er for at skrive bogen – ud over de mange akademiske:
– Mine forudsætninger er mange års liv med Gud som coach og åndelig vejleder – både for mig selv personligt – og for de mennesker, som jeg har hjulpet med at finde frem til ham.
I bogen ’Træd nye spor – med Gud som coach’ tages læseren med i et coachingforløb med inspiration fra både oldkirken og nyere tid. Det gælder om, at læseren erfarer, at Gud er virkelig og kan hjælpe én til det, man dybest set længes efter.
Bogen er udgivet på ProRex Forlag.