UMO har slået sig ned i København

1københavn_restauranterVi bliver – sådan lyder budskabet fra UMO-afdelingen i København, som er et lille år gammel.

I foråret 2012 kom et team på ni personer fra den norske UMO-base i Skien til Danmark for at betjene København med ”Healing Room”.

UMO står for Ungdom med Opgave og er en verdensomspændende missionsorganisation, hvor unge har mulighed for at give et år i mission.
UMO i Danmark har i mange år blot haft én base i Sjellebro, men det norske besøg udvidede sig, så der idag er en ny afdeling i København.
Sarah Ørnevik, som er medarbejder i UMOs team i København skriver i UMOs blad Connected:
– Vi begynde med at bo i et kloster i Høje Taastrup, men det blev tydeligt for alle, at vi havde brug for at komme tættere på byen for at kunne række mere efektivt ud. Lige nu er vi stuvet sammen i to små lejligheder midt i byen.
En af lejlighederne er den samme, som UMO havde for 20 år siden, da organisationen sidst havde hjemme i hovedstaden.
– Vi føler, at Gud har gang i noget nyt og stort, som vi får lov til at være en del af, skriver Sarah Ørnevik videre i artiklen, som hedder ”UMO København: Vi er kommet for at blive”.
Men hun understreger samtidig i artiklen, at det ikke altid er nemt. Der er både gode dage, hvor teamet får lov til at lede mennesker til tro eller blive brugt på andre måder. Og der er dage, hvor teamet bliver frustreret over at leve i byggerod.
– Men vi tror alle sammen på, at Gud har kaldet os her med en hensigt. Vi har set, både i stort og småt, hvordan Gud har åbnet døren og banet vejen, for at vi kunne slå os ned i Danmarks hovedstad og stå i denne tjeneste sammen, forklarer Sarah.
Læs mere på ywamcph.wordpress.com