Releasekoncert for julegospel

Børnekoret GospelRoots hjælper deres tilhørere til at se op med stjernen ved sidste års opførelse af Gospelmusicallen ”Stjernen over Betlehem”.
Børnekoret GospelRoots hjælper deres tilhørere til at se op med stjernen ved sidste års opførelse af Gospelmusicallen ”Stjernen over Betlehem”.

Den 1. november er der releasekoncert på cd’en ”Stjernen over Betlehem – lad rejsen begynde”.
Kunstnerne er GospelRoots og Gospel Teens fra Aabenraa. To store gospelkor med veltrænede solister, som sidste år opførte julegospelforestillingen med samme navn. Nu er cd’en med hele forestillingen klar til udgivelse.
-Det har været fantastisk spændende at arbejde med denne produktion, ikke mindst fordi selve historien bag er fantastisk spændende. Og så har den involveret samarbejdet med over 70 unge mennesker fra korene, bestyrelse, producer, grafiker, musikanter, distributører, kasserer og mange flere, som bare har været så positive og konstruktive at arbejde sammen med, siger sognemedhjælper i Aabenraa Sogn, Torben Callesen, og fortsætter:
– Nu håber vi bare, at der er rigtig mange, som vil tage med os på rejsen mod Stjernen over Betlehem, for at fejre Guds kærlighed til os, inkarneret i det lille Jesusbarn, som er hele julens omdrejningspunkt.
Releasekoncerten foregår i Sct. Nicolai Kirke i Aabenraa.
Eva