Sidste omgang oktobermøder

Carsten (Sprint) K. Poulsen
Carsten (Sprint) K. Poulsen

Når Indre Mission i år med indgangen til oktober også blænder op for oktobermøder over hele landet, er det allersidste gang.
I hvert fald i den form, som de er kendt og elsket og hele landet, skriver Indre Missions Tidende.
– Oktobermøderne fortsætter også i 2014 og fremover. Men det vil være på den måde, at der fremover vil komme et oplæg for oktobermøder, som man kan bruge. Men vi kan ikke længere tilbyde at finde talere og præster til oktobermøderne, forklarer Indre Missions undervisningskonsulent Carsten (Sprint) Korsholm Poulsen til avisen.
– Vi er simpelthen nødt til at prioritere vores ressourcer også i administrationen på Indre Missions Hus. Derfor kan vi ikke længere klare opgaven med at kalde talere til møderne. Vi håber på forståelse for dette fra Indre Missions venner, forklarer han og tilføjer, at Indre Mission håber, at landets missionshuse alligevel vil fortsætte med at arrangere oktobermøderne.
Eva