Slaveriet indenfor islam

På forsiden af Kirsten Valeurs bog viser et gammelt billedstik af et muslimsk angreb på en landsby for at indfange afrikanske mænd, kvinder og børn til slaver.
På forsiden af Kirsten Valeurs bog viser et gammelt billedstik af et muslimsk angreb på en landsby for at indfange afrikanske mænd, kvinder og børn til slaver.

Ny bog afslører 1400 års slaveri – velsignet af Muhammed…

”Slaveriet indenfor islam” af Kirsten Valeur er en ny bog, der stilfærdigt og nøgternt giver en historisk beretning om islams terror gennem de sidste 1400 år fra Muhammeds optræden i 622 og indtil denne dag.

Bogen er skrevet i et let læseligt og let fatteligt sprog. Mange andre har skrevet om Islam som ideologisk og politisk faktor og betydning, og disse har i høj grad deres berettigelse, men de går nok i de fleste tilfælde hen over hovedet på den jævne befolkning med deres mere eller mindre indviklede eller højtravende fortolkninger.
Valeurs bog er derimod beskrivelse af de nøgne facts om alt, hvad der er sket og stadigvæk sker i Allahs navn. Det er gerninger så grusomme, at enhver med normal humanistisk tankegang må indse, at islam og alt dens væsen er opfundet i Helvede, og at Muhammed og hans fredslære er løgn og bedrag.
Jesus sagde om de falske profeter: ”På deres gerninger skal I kende dem”. Valeurs bog giver et solidt grundlag som øjenåbner.

Kirsten Valeur:
’Slaveriet indenfor Islam”
175 sider m. ill. Kr. 149,50
Grundlovsforeningen Dansk Kultur.