300 unge kristne mødes om mission

s22_store_missionDe store sportmetaforer bliver brugt på Mission13, som foregår på Luthersk Missions Højskole i Hillerød 15.-17. november.

De omkring 300 unge fra hele landet samles til foredrag og workshops med temaet: MÅL.
Den røde tråd er sport som metafor for det kristne liv, hvor nogle af overskrifterne på foredragene fx lyder: ’Sejren er vor’, ’Med på holdet’ og ’Kampen er i gang’.
Fredag aften indledes konferencen på olympisk vis, med at en fakkel løbes ind i mødesalen. Faklen har været på tur rundt i landet i efteråret for at opfordre de unge til at melde sig til konferencen.
Fredag nat vil nogle af de unge være at finde på torvet i Hillerød, hvor de vil tage en snak om kristendom, med hvem de måtte møde dér.
Lørdag eftermiddag vil en af workshoppene: Pancakes & Prayer også rykke ned på torvet i Hillerød. De vil dele gratis pandekager ud og samtidig tilbyde forbøn og en snak med de mennesker, der kommer forbi.
Konferencens tre hovedtalere er højskoleforstander Henrik Nymann Eriksen, Hillerød, frimenighedspræst Peter Rask, Silkeborg, og international director Lindsay Brown, Wales, som igennem mange år har beskæftiget sig med kristen mission blandt studerende i hele verden.
Arrangører er Luthersk Missions Unge i samarbejde med Luthersk Missions Højskole. Konferencen har en egen hjemmeside, som kan findes her: www.mission13.dk.
Henrik