Anette nægter at være en lunken kristen

Anette Holt har i flere år trænet sine sanser i at være lydhør over for Guds ledelse.Gennem nyt netværk for kvinder, NextLevel, vil hun nu træne andre i at høre fra Gud. 

Foto og tekst: Henriette Bjarne Hansen

Anette Holt vil hjælpe kvinder til at skærpe de åndelig sanser.
Anette Holt vil hjælpe kvinder til at skærpe de åndelig sanser.

Anette er en kvinde, der sagtens kan leve med, at bilen ikke vil starte, hun kan også leve med, at vasken er stoppet, og at der er flimmer på tv-skærmen.

Men en ting, hun ikke kan leve med, er at være en lunken kristen. ”Hvis jeg bliver det Gud, må du give mig et spark bagi!” Sådan sagde Anette i 2007 i et interview til Udfordringen. Og man må sige, at Gud i de syv år, der er gået, siden vi sidst talte med Anette, har gjort alt for, at hun ikke er blevet en lunken kristen. Han har trænet sine sanser, som nu er skarpere end et tveægget sværd. Hun prædiker, beder for folk og taler profetisk ind i folks liv. Anette er klar til i NextLevel at give det videre, som Gud har lært hende.
Udfordringen har kontaktet Anette Holt Larsen og spurgt hende, hvad NextLevel er for noget?

Afhængig af Gud
– NextLevel er et netværk for kvinder, som har et ønske om at være med til at se landet forandre sig. Vores hovedopgave er at træne kristne i at høre fra Gud, fortæller Anette Holt Larsen.
– Vi kommunikerer med hinanden her på jorden ved hjælp af vore fem sanser – vi ser hinanden, vi hører hinanden, vi mærker hinanden osv. Formålet med de fem åndelige sanser, som vi får, når vi bliver født på ny, er at de skal trænes op, så vi kan kommunikere med Gud og blive klar over, hvad det er, han har på agendaen.

Guds kraft frigøres
– Tiden er inde til, at kirken får indflydelse på samfundet, at vi hver især øver indflydelse med Guds principper der, hvor vi er i vores hverdagsliv, og at det bliver helt naturligt for os at vandre i det overnaturlige; nemlig at høre og se fra Gud og så handle efter det. Hvis vi gør det, bliver Guds kraft frigjort, siger Anette.
– Vi står overfor en høsttid, hvor vi skal se folkeslagene (nationerne) komme til tro. Men hvis vi bliver siddende på vores stole inde i kirkerne, sker det ikke.
– De fleste kristne har hørt mange hundrede prædikener, nu er det tid at omsætte dem i handling. Som Jesus blev sendt til jorden og udførte tegn og undere, sådan er du og jeg også sendt.

Formålet med NextLevel:
At træne kristne til at gå ud og gøre de gerninger, som Jesus gjorde. Se mere på: www.nextleveldk.com