Bibelselskabet med på BogForum

Bibelselskabet vil endnu engang være med på den store bogmesse, BogForum, som foregår i Bella Center den 8.-10. november.

Igen i år deltager Bibelselskabet på den store bogmesse, BogForum, fra 8.-10. november. Blandt andre journalist Eva Jørgensen, familievejleder Lola Jensen og biskop Tine Lindhardt vil være at finde på Bibelselskabets stand.

bogforumcollage
Under BogForum vil man på Bibelselskabets stand kunne møde bl.a. journalist og forfatter Eva Jørgensen, (nederste række i midten), familievejleder Lola Jensen, (øverst til venstre) og biskop Tine Lindhardt, (øverst til højre).

Biskop og forfatter Tine Lindhardt fortæller fredag om en ny Bibel for små børn. Lørdag fortæller tekstilkunstner og forfatter Vibeke Lindhardt om de danske bispekåber. Og søndag bliver forfatter og familievejleder Lola Jensen interviewet om, hvor børnefamiliens værdier skal komme fra. Samtidig vil Bibelselskabet præsentere sine nyudgivelser.

Udgiver andet end bibler
Bibelselskabet vil på BogForum i Københavns Bella Center vise sin dybde og bredde, fortæller salgs- og marketingchef Morten Predstrup.
– Formanden for Danske Døves Landsforbund bliver for eksempel interviewet om Tegnbibel, som udkom tidligere på året. Tegnbibel er henvendt til mindretallet af danske døve, som vi også repræsenterer. Mange har måske en fornemmelse af, at vi bare udgiver Bibelen. Men vi laver også så meget andet, siger han.

Både for børn og voksne
De yngre kan fx høre multikunstneren Gunnar Wille fortælle om det femte og sidste bind i den populære manga-tegneserie om Bibelen.
Eller se den nye bog Den røde tråd i kristendommens historie, der er skrevet til børn i folkeskolen.
I anledning af lanceringen af den nye samtalebog HJÆLP – når livet kommer bag på os, vil hospitalspræst Preben Kok og tidligere korshærchef Bjarne Lenau Henriksen tale med journalist Eva Jørgensen om, hvordan man kommer videre, når livet bliver svært.
Den internationale chef i Bibelselskabet, Synne Garff, fortæller, hvorfor Bibelselskabet deler bibler ud i verdens brændpunkter.
– Vi har mange historier at fortælle fra brændpunkter rundt om i verden, hvor folk sætter livet på spil for at få fingre i Bibelen. En bog som danskere til hver en tid kan købe i en boghandel, fortæller Predstrup.

En snak om kristendom
Sidste år lagde langt over 1000 mennesker vejen forbi Bibelselskabets stand. Det glæder Morten Predstrup, at tallet stiger år for år.
– Jeg håber naturligvis, folk får lyst til at købe nogle gode bøger, men jeg glæder mig også til, at vi får talt med en masse mennesker, så de går derfra med den opfattelse, at de fremadrettet kan finde information om kristendommens univers i enhver form hos Bibelselskabet, siger han.
På BogForum er Bibelselskabet på stand C2-030. Læs mere på Bibelselskabets hjemmeside.